ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
N/A
λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
άτομα
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ
N/A
θερμίδες
Συστατικά
500 γρ. φιλέτο γαλοπούλας1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 κολοκύθι
8 τοματίνια
8 δαμάσκηνα SUNSWEET κομμένα στη μέση
6 μανιτάρια
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. δενδρολιβανο
1 κ.γ. ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
1 κ.σ. λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε σ' ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το βάζουμε στη μαρινάδα από το βράδυ.
- Κόβουμε τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια. Περνάμε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά και τα δαμάσκηνα. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου στους 180° C για περίπου 20 λεπτά.
Οι συνταγές έχουν δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, Executive Chef των εστιατορίων ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Κατηγορίες Συνταγών
Καναπεδάκια και Λαχταριστά Σνακ, Πρώτα Πιάτα και Ορεκτικά
Ετικέτες Συνταγών
Διάσημος Σεφ