ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Efkoles-kai-apolafstikes-Sintayes

Εύκολες και απολαυστικές Συνταγές

Είστε fan της Madame Ginger?  Η μήπως ψάχνετε κάτι για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα νέο υγιεινό τρόπο διατροφής; Ή  είστε από αυτούς που σας αρέσει να μαγειρεύετε και ψάχνετε τρόπους να αντικαταστήσετε την ζάχαρη; Μην ψάχνετε άλλο! Ο αποκλειστικός οδηγός με συνταγές & συμβουλές από την Madame Ginger έχει κάτι για όλους. Θα βρείτε μερικές απολαυστικές συνταγές (υγιεινές αλλά και όχι τόσο υγιεινές αν θέλετε να είστε κακοί!), συμβουλές για την αντικατάσταση ζάχαρης και υγιεινά σνακ.

Ακόμη, θα βρείτε πληροφορίες για το θαύμα που λέγεται δαμάσκηνο. Και πως αυτό το μικρό (αλλά πολύπλευρο!) φρούτο το οποίο βγαίνει από τα φυλλώδη περιβόλια της Καλιφόρνιας, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην διατροφή σας. Μικρές συμβουλές: 3 δαμάσκηνα αρκούν για να καλύψουν το 1/7 των καθημερινών σας αναγκών σε φρούτα και λαχανικά. 

Στον οδηγό θα βρείτε:

  • Νόστιμες συνταγές
  • Φανταστικές συμβουλές για υγιεινή διατροφή
  • Συμβουλές για το πώς θα ενσωματώσετε τα δαμάσκηνα στην δίαιτα σας
  • Συμβουλές για να ξεκινήσετε την μέρα σας

Κατεβάστε τον οδηγό της  Madame Ginger και εμπνευστείτε αυτή την Άνοιξη.

Κάντε κλικ παρακάτω για να κατεβάσετε δωρεάν το δικό σας αντίτυπο

Σημείωση: Δεν είναι υποχρεωτική η εγγραφή για να κατεβάσετε το δωρεάν αρχείο PDF.

Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μπορούν να καταναλωθούν στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαθρεπτικά οφέλη των αποξηραμένων δαμάσκηνων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα με τα προϊόντα μας.