ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15
λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
άτομα
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ
N/A
θερμίδες
Συστατικά
1 μαρούλιλίγο σπανάκι baby
1 λόλα κόκκινη
1 λόλα πράσινη
4-5 φύλλα ραντίτσιο
8 δαμάσκηνα Sunsweet κομμένα σε μικρά κομμάτια
50 γρ. γκότζι μπέρις
1/2 φλ. τσ. καρυδόψιχα
150 γρ. φρέσκο ανθότυρο
Για τη βινεγκρέτ:
3/4 ε.π. ελαιόλαδο
4 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φύλλα, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι. Χτυπάμε καλά σε μπολ τα υλικά της βινεγκρέτ. Βάζουμε τα σαλατικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε φαρδιά, σαλατιέρα. Ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και σκορπίζουμε από πάνω το τυρί σε κομμάτια.
Οι συνταγές έχουν δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, Executive Chef των εστιατορίων ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Κατηγορίες Συνταγών
Κύρια Πιάτα, Συνοδευτικά και Σαλάτες
Ετικέτες Συνταγών
Χορτοφαγική / Χωρίς Κρέας,Διάσημος Σεφ