ΤΟΣΤ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15
λεπτά
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
άτομα
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ
203
θερμίδες
Συστατικά
Για την σάλτσα:80 g αποξηραμένα δαμάσκηνα SUNSWEET
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κουταλιές της σούπας Κάμπερλαντ σως
αλάτι
πιπέρι καγιέν
Επιπλέον:
4 φέτες τοστ
80 g τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
80 g ζαμπόν, λεπτοκομμένο σε φέτες
2 κουταλιές του γλυκού σπόρους σουσαμιού
Εκτέλεση
- Κόψτε τα αποξηραμένα δαμάσκηνα σε μικρά κυβάκια. Πλύνετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ψιλοκόψτε τα. Ανακατέψτε την Κάμπερλαντ σως μέσα στα αποξηραμένα δαμάσκηνα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι και πιπέρι καγιέν.
- Ψήστε ελαφρά τις φέτες του ψωμιού. Αλείψτε το τυρί κρέμα πάνω στο τοστ και βάλτε ζαμπόν από πάνω. Προσθέστε σάλτσα στην κορυφή του τοστ και πασπαλίστε με σπόρους σουσαμιού.
Κατηγορίες Συνταγών
Καναπεδάκια και Λαχταριστά Σνακ
Ετικέτες Συνταγών
Προετοιμασία κάτω από 15 λεπτά