ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Τι κάνει τον χυμό από δαμάσκηνα διαφορετικό από πολλούς άλλους χυμούς;

Είναι πηγή διατροφικών ινών. Ελάχιστοι φυσικοί χυμοί φρούτων μπορούν να «είναι υπερήφανοι» για την περιεκτικότητά τους σε διατροφικές ίνες σε οποιαδήποτε ποσότητα, επειδή συνήθως αφαιρούνται κατά την διαδικασία παρασκευής του χυμού.

Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα περιέχουν διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες, και παρόλο που η πλειοψηφία των αδιάλυτων ινών αφαιρούνται όταν παρασκευάζεται ο χυμός από δαμάσκηνα, οι διαλυτές ίνες παραμένουν.

Επιπρόσθετα στις φυτικές ίνες, ο χυμός από δαμάσκηνα Sunsweet περιέχει σορβιτόλη, μία πολυόλη, και υδατάνθρακες. Η σορβιτόλη δρα περίπου όπως ο σπόγγος, τραβάει και κρατάει το νερό και δεν χωνεύεται όλη η σορβιτόλη, και γι αυτό είναι τόσο χρήσιμη.

Ο χυμός από δαμάσκηνα Sunsweet παρασκευάζεται μόνο από επιλεγμένα αποξηραμένα δαμάσκηνα Sunsweet έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το σωστό επίπεδο γλυκύτητας από το ίδιο το φρούτο. Τα φυσικά σάκχαρα που περιέχονται στον χυμό από δαμάσκηνα είναι κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη, με ελάχιστη σακχαρόζη και τίποτε άλλο, μόνο νερό, όχι πρόσθετα συντηρητικά, ρυθμιστές οξύτητας, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.
Πίσω στις Συχνές Ερωτήσεις
Σχόλιο

Όχι ΠολύCaptcha Image