ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ – ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ…
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

_greek-test

Ξηρά Δαμάσκηνα Καλιφόρνιας

Πολλές φορές λένε ότι μπορείς να πεις πολλά για κάτι ακόμα και από την εξωτερική του εμφάνιση … στην περίπτωση όμως των Ξηρών Δαμάσκηνων Καλιφόρνιας δεν ισχύει το ίδιο, καθώς η πρώτη εικόνα είναι ένα μαύρο, ζαρωμένο, αποξηραμένο φρούτο που όμως μέσα του, κρύβει ένα κόσμο «θαυμάτων» για την υγεία!
Τα Ξηρά Δαμάσκηνα Καλιφόρνιας είναι ένα φυσικό, νόστιμο προϊόν με πολύπλευρες ιδιότητες και διατροφικές αξίες, για αυτό είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο.
Η ποιότητα, η γεύση και ο τρόπος παραγωγής τους είναι αξεπέραστα και για αυτό βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως εισάγουν τα δικά μας ξηρά δαμάσκηνα.
Τα ξηρά δαμάσκηνα είναι πλέον το μόνο φυσικό, ολόκληρο και αποξηραμένο φρούτο που επέτυχε μία απόφαση από τις Ευρωπαϊκές Αρχές για την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΑΑΤ) σχετικά με τα ευεργετικά του στοιχεία για την υγεία του πεπτικού μας συστήματος. Εντυπωσιακό δεν είναι; Ακόμα περισσότερο όταν γνωρίζεις ότι τα δαμάσκηνα είναι το μόνο αποξηραμένο φρούτο που μπορεί να υποστηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό.
Τα Ξηρά Δαμάσκηνα Καλιφόρνιας αποτελούν ένα οικονομικό αλλά και εύκολο σνακ, που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας.
Εύκολα να τα βρείτε, καθώς είναι διαθέσιμα σε όλα τα γνωστά σουπερ μάρκετ είτε κάτω από την επωνυμία γνωστών μαρκών, είτε σε συσκευασία που αναγραφεί την προέλευση Καλιφόρνια.